Uw droomvakantie in eigen tuin

FransMaes_Stijlvol_07

Kijkt u ook uit naar vakantie? Waarschijnlijk nu meer dan ooit nu onze verre reisbestemming onbereikbaar blijkt te zijn. En toch ligt er een stukje vakantieparadijs vlakbij. Waar? Dat ontdekt u hier.

We kunnen er maar beter het beste van maken en het geluk dichtbij zoeken. Misschien een beetje vreemd, maar wel mogelijk. Want als u van uw tuin een echt vakantieparadijs weet te maken, dan komt u volledig tot rust, zonder ook maar één kilometer te reizen.

Creëer een oase van groen

In de natuur en in het groen, daar wordt een mens hoopvol van. Bomen met bloesems, weelderige hagen en een limoengroen gazon laten u al gauw de palmbomen en de cipressen vergeten. Hou het wel zo onderhoudsvriendelijk mogelijk, tenzij u groene vingers heeft.

Bij Tuinen Frans Maes maken we bewuste keuzes bij de beplanting van uw tuin. Landelijk of strak, voor elk type tuin maken wij een beplantingsplan.

Relax, geniet en ontspan

Een terras, een hangmat of een knus plekje in de schaduw biedt de ideale gelegenheid om gezellig te tafelen, een boek te lezen of heel even de ogen te sluiten. Kiest u voor een aangepaste verharding, tuinmeubilair en de nodige privacy, dan mist u vast niet het zand tussen uw tenen.

Er zijn tegenwoordig talloze materialen om uw tuin en woonomgeving mee vorm te geven. Bij Tuinen Frans Maes zijn we steeds mee met de laatste trends. Ook met de duurzaamheidsgedachte om meer en meer te ontharden, houden wij graag rekening.

Het toppunt van vakantie

We moeten het niet onder stoelen of banken steken, voor het échte vakantiegevoel zullen we zelf moeten zorgen. Eén ding is zeker, geen vakantie zonder waterpret. Onze (zwem)vijvers hebben telkens dat tikkeltje meer en zijn perfect geïntegreerd in de stijl van uw tuin. De zomerse temperaturen van de afgelopen jaren laten u een ganse vakantie lang genieten van uw zwemvijver.

Contacteer ons voor een tuin met ‘summervibes’ en geniet binnenkort van een welverdiende vakantie in eigen tuin.

Kijkboek Tuinen Frans Maes

Ontdek onze creaties