Hoe je het hele jaar rond kan genieten van je tuin

 

In de zomer zijn de meeste mensen niet uit de tuin te branden, maar het is zo zonde om de rest van het jaar niet van de tuin te genieten! Elk seizoen heeft zo zijn charme, maar je moet wél even weten hoe je hier optimaal gebruik van maakt. 

Oriëntatie
Een optimaal georiënteerde tuin staat in harmonie met zijn omgeving en de natuurelementen. De zonneschijn, de hellingsgraad, het reliëf en de tuinbeplanting bepalen de mate en de momenten van plezier aan je tuin.

Verharding
Om je mooi tuinmeubilair comfortabel te plaatsen en tot zijn recht te laten komen, is een goeie verharding noodzakelijk. Grind, kasseien, klinkers, beton, enz., de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies een verharding in lijn met de stijl van je tuin. Met de juiste afwerking is onderhoud kinderspel. Niet alleen je terras, maar ook tuinpaden en opritten genieten best een goeie verharding.

Groen, groei en bloei
De keuze van beplanting is volgens eigen smaak. Om het ganse jaar door te genieten kies je best voor een variatie aan bloeiers en groenblijvers. Less is more. Bij Tuinen Frans Maes bieden we steeds concepten in harmonie met de omgeving en aansluitend op de wensen van onze klanten. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

16668679-c26a-4945-8162-2ccba41452e5
FM FRANS MAES NV • A. Dassonvillelaan 4 • 8860 Lendelede • info@fransmaes.be • BE-0425.626.003
TUIN- EN OMGEVINGSPROJECTEN