Waarom een vijver een meerwaarde is in uw tuin

FransMaes_Blog_MeerwaardeVijver

Bij Tuinen Frans Maes weten we als geen ander hoe u een tuin tot extra leefruimte omtovert. Volledig kunnen ontspannen in uw eigen tuin is onze topprioriteit.

Ook binnen uw tuinconcept kan een passende waterpartij worden gecreëerd. Wij bieden hiervoor alle nodige tips en advies voor de inkleding en afwerking. Of u nu kiest voor een strakke of landelijke vijver met zwembadallures, water is altijd een meerwaarde. Voor een naadloze integratie binnen uw levensstijl en tuinconcept, bent u bij Tuinen Frans Maes aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat het tuinontwerp en de oriëntatie helemaal juist zitten, zowel binnen een tuinrenovatie al bij een volledige tuinaanleg. We bepalen het juiste lijnenspel voor een moderne stijl of kiezen juist voor organische vormen in een tuin met landelijk karakter.
Klik hier en ontdek een project van Tuinen Frans Maes.

Bij de materiaalkeuze houden we niet alleen rekening met reeds aanwezige elementen, maar ook met de hoeveelheid tijd die u als eigenaar wilt uittrekken voor de verzorging en het onderhoud van uw tuin.
De juiste elementen in en rond uw vijver, dragen bij aan de algemene uitstraling van uw tuin.
Klik hier en ontdek een project van Tuinen Frans Maes.

Zo creëert Tuinen Frans Maes de juiste sfeer in uw tuin en vindt u er een rustpunt op ieder moment van uw dag, het jaar rond.
Klik hier en ontdek een project van Tuinen Frans Maes.

Bij Tuinen Frans Maes helpen we u graag op weg naar de waterpartij van uw dromen.
Mis geen enkele tuininspiratie en schrijf u in op onze nieuwsbrief op www.fransmaes.be.

Kijkboek Tuinen Frans Maes

Ontdek onze creaties