Joepie terrasjesweer

 

Nog nagenietend van die eerste echte lentezon, voel je het vast al kriebelen om de tuin helemaal ‘summerproof’ te maken.

In ons vorig blogbericht hielpen we je al op weg naar een schitterend gazon. Deze keer is het terras aan de beurt.

Voor het aanleggen van je terras, steek je best eens je licht op bij een kenner. Iemand die je helpt met de nodige keuzes naar vorm en materiaal om de verharding helemaal in lijn te krijgen met de stijl van je tuin. Iemand die je advies kan geven over de voorbereidende werken en tips voor de uiteindelijke uitvoering.

Bij Tuinen Frans Maes is natuursteen de onklopbare nummer 1. Naast duurzaamheid, is het gemak in onderhoud een belangrijk pluspunt.
Bovendien bestaat natuursteen in tal van varianten, van graniet tot blauwe steen, van gebakken klinker tot grès platines, met telkens keuze uit diverse formaten.
Op die manier kan voor ieder concept en in iedere omgeving een passende natuursteen worden gevonden.

Natuursteenterrassen reinigen zichzelf. Ze zijn poreus en eventuele onzuiverheden spoelen gewoon weg met het regenwater. Je kan de natuur hierbij eventueel een handje helpen door de tuinslang te gebruiken, maar een hogedrukreiniger kan je beter achterwege laten!
Ook vuile voegen zijn verleden tijd. Gebruik bij de aanleg een gemodificeerde voegenmortel en je zal die nooit meer hoeven uit te krabben.

Bij Tuinen Frans Maes helpen we je graag op weg naar de tuin van jouw dromen.
Tuinen om in te léven.

7356d9d2-845b-420c-a4c8-4434ae278b78
FM FRANS MAES NV • A. Dassonvillelaan 4 • 8860 Lendelede • info@fransmaes.be • BE-0425.626.003
TUIN- EN OMGEVINGSPROJECTEN