Joepie, terrasjesweer!

FransMaes_Blog_Terrasjesweer

Nog nagenietend van die eerste echte lentezon, voelt u het vast al kriebelen om de tuin helemaal ‘summerproof’ te maken.
In ons vorig blogbericht hielpen we je al op weg naar een schitterend gazon. Deze keer is het terras aan de beurt.

Voor het aanleggen van uw terras, steekt u best eens uw licht op bij een kenner. Iemand die u helpt met de nodige keuzes naar vorm en materiaal om de verharding helemaal in lijn te krijgen met de stijl van uw tuin. Iemand die u advies kan geven over de voorbereidende werken en tips voor de uiteindelijke uitvoering.

Bij Tuinen Frans Maes is natuursteen de onklopbare nummer 1. Naast duurzaamheid, is het gemak in onderhoud een belangrijk pluspunt.
Bovendien bestaat natuursteen in tal van varianten, van graniet tot blauwe steen, van gebakken klinker tot grès platines, met telkens keuze uit diverse formaten.
Op die manier kan voor ieder concept en in iedere omgeving een passende natuursteen worden gevonden.

Natuursteenterrassen reinigen zichzelf. Ze zijn poreus en eventuele onzuiverheden spoelen gewoon weg met het regenwater. U kan de natuur hierbij eventueel een handje helpen door de tuinslang te gebruiken, maar een hogedrukreiniger kunt u beter achterwege laten!
Ook vuile voegen zijn verleden tijd. Gebruik bij de aanleg een gemodificeerde voegenmortel en u zal zien dat uitkrabben niet meer nodig is. 

Bij Tuinen Frans Maes helpen we u  graag op weg naar de tuin van jouw dromen.
Tuinen om in te léven.

Kijkboek Tuinen Frans Maes

Ontdek onze creaties