Maak van uw tuin een extra ontvangstruimte

Vrienden in de tuin 1

Maak van uw tuin een extra ontvangstruimte

Ziet u uw huis en tuin als twee aparte zaken? Of als één geheel? De tweede optie is een echte aanrader. Hierbij wordt uw tuin een verlengstuk van uw woning. Als het ware een extra leefruimte en zelfs meerdere leefruimtes. Sinds 2020 is het niet eenvoudig om gasten te ontvangen. Maak van uw tuin de ideale ontvangstruimte om gezellig bij te praten met vrienden en familie.

Verdeel uw tuin op in tuinkamers

Uw tuin heeft verschillende (soms verborgen) hoeken met een andere sfeer. In de zon of in de schaduw. Met een briesje of volledig windvrij. Een terras of gazon. Een afdak, luifel of in openlucht. Het zijn allemaal eigenschappen die de kamers in uw tuin onderscheiden. Geef uw tuinkamers een eigen karakter met de juiste beplanting. Kies afhankelijk van het tijdstip en de weersvoorspellingen de ideale plaats uit om uw gasten te ontvangen, want iedere ruimte heeft zijn charme en gezelligheid.

Kies het juiste meubilair voor uw tuin

Meubels geven uitstraling aan uw tuin maar vooral comfort in uw tuin. Ga op zoek naar gepast meubilair voor de verschillende zithoeken. Is er een verborgen zonneplaatsje in uw tuin? Plaats daar een bistrotafeltje met enkele stoelen voor een zondags ontbijt, een gezellig aperitief of een rustige babbel. Creëer elders in uw tuin een hoek met tuinzetels of maak een terras met een ruime tafel. Het zijn de ideale ruimtes om uw gasten te ontvangen. Een andere optie is gemakkelijk verplaatsbaar meubilair om uw tuin optimaal te benutten. Maak het geheel af met leuke verlichting en accessoires en geef uzelf en uw gasten een écht vakantiegevoel!

Water geeft cachet aan uw buitenruimte

Een waterpartij is altijd een mooie aanvulling in de tuin. Het kabbelende water en de weerspiegeling van zon en verlichting zijn magisch. Ontvang uw gasten in dit kader en ga een ontspannende, sfeervolle dag of avond tegemoet. Een vijver, zwemvijver of zwembad geven extra sfeer aan de gemoedelijke gesprekken.

Benut uw tuin optimaal als extra ontvangstruimte.
Neem contact op met Tuinen Frans Maes.

Kijkboek Tuinen Frans Maes

Ontdek onze creaties